Bella

Bella is een schat en erg slim. Ze woont bij ons. Past in onze fietsmand en dit vindt ze heerlijk. Als we op pad gaan, loopt ze het liefst achter ons aan. “Laat me niet alleen, ik wil mee”. Ze zit vaak in mijn fietsmand of in mijn auto als ik even boodschapjes moet halen. Heerlijk vindt ze dat. Bella is een mini, met een makkelijke vacht om te onderhouden. Ze is ook een geweldige moeder. Ze zorgt erg goed voor haar mooie pupjes.

Naam: Bella ( DoodleBabys )

Registratienummer bij WALA00038724 en ALAEU-12529
Geboren: 18-06-2020
Generatie: Pure ALD
Geslacht: Teef, mini 10 kilo, schofthoogte van 40 cm
Kleurcode: Bbee, rood wavy fleece vacht
Heupen HD: OFA good. Ellebogen ED: normal. Jaarlijks ECVO oogonderzoek: normal. Patella’s: normal. EIC: clear, Vwd: normal, DM: normal, IC: normal (Embark gegevens in te zien). Het resultaat van de testen, stamboom en Embark van Bella kunnen ingekeken worden.

Nova

Nova is een kleine medium en een knuffelbeer. Het liefst ligt ze altijd bij je. Ze is stevig gebouwd en erg mooi om te zien. Ze woont bij ons en groeit op met Bella. Samen zijn ze dikke vriendinnen. Nova is gek op het strand, maar durft niet in het water. Ze rent snel weg als er een golfje bij haar pootjes komt. We kunnen niet wachten om kleine doodle Novaatjes te verwelkomen.

Naam: Nova ( Dutchdoodles )

Registratienummer WALA00071961 en ALAEU-16077
Geboren: 23-8-2021
Generatie: Pure ALD
Geslacht: Teef, 15 kilo, kleine medium, schofthoogte 45 cm
Kleurcode: Bbee, donkerrood wavy fleece vacht
Heupen HD: OFA excellent. Ellebogen ED: normal. Jaarlijks ECVO oogonderzoek: normal. Patella’s: normal. EIC: clear. Vwd: normal. DM: normal. IC: clear. ( Embark gegevens in te zien). Het resultaat van de testen, stamboom en Embark van Nova kunnen ingekeken worden.