Puppies

Onze toekomstige mama ’s moeten eerst allemaal strenge keuringen ondergaan, voordat zij als fokteefje ingezet mogen worden. Ze worden getest op HD, patella ’s en ellebogen, hun ogen worden jaarlijks gekeurd. Via DNA onderzoek wordt getest of de honden drager zijn van erfelijke ziektes zoals PRA, PRCD, Degeneratieve Myelopathie ( DM), Excercise Induced Collapse ( EIC) en Improper Coat ( IC).

Wij zijn in het bezit van de verplichte vakbekwaamheid certificaat voor honden en katten.

Wij zullen alles op Instagram en Facebook vermelden en zullen geen wachtlijsten hanteren, daarvoor zijn wij een te kleine fokker. Wij kiezen de toekomstige baasjes dus zelf uit en zullen goed naar de karakters van de pups kijken waar de pup het beste bij past. De pups zullen opgroeien in ons huis, met 3 kinderen en een konijn. We zullen proberen om de pups de beste socialisatie mee te geven, voordat ze naar hun nieuwe familie gaan. Met alle liefde brengen wij onze doodles groot en we willen ook graag dat ze goed terecht komen, zodat ze uit kunnen groeien tot mooie volwassen honden met een mooi karakter en mooie herinneringen gaan maken met hun nieuwe familie.

Wij zullen de regels van het fokbeleid van de WALA en ALAEU naleven en de pups verkopen met een contract. De pups dienen te worden gecastreerd/gesteriliseerd op een leeftijd van anderhalf jaar, ter bescherming van alle goede eigenschappen van het ras. Hierna ontvangt u de stamboom van uw doodle.

Woon je buiten Nederland? Dan kunnen wij door het strenge Europese vaccinatie beleid geen pup toewijzen.

Voor meer informatie over pups, onze werkwijze of andere vragen stuur dan een mailtje naar kimspang@hotmail.com of Happydoodlehouse@hotmail.com